upoznavanje preko interneta

ponedjeljak, 6. veljače 2012.

Upoznavanje i još neke stvari

U današnjem svjetu postoji mnogo načina i izazova kako upoznati djevojku. Postoje profesionalci koji žele intimu, dugotrajan odnos. Neko koriste taj odnos da bi izbjegli samoću. Kao i tisuće drugih osoba tako i profesionalci nekad nemaju vremena, bilo da se radi o poslu ili nekoj drugoj strani zauzetosti. Pa ne ispune sve svoje potrebe, koje bi trebali.  Upoznavanje preko interneta tada može pomoći i pokrenuti jedan od najboljih načina upoznavanja. Kad krenemo tim načinom, nikad neznamo kakvu osobu ćemo upoznati, dali će nam odgovarati ili je to samo avantura. Ako pronađemo savršenu osobu tada tu nećemo stati jer uvijek postoji bolje i ljepše.

Upoznaj me



Svatko od nas želi upoznati neku osobu koja će nas dovesti do vrhunca kakav samo mi želimo. Tu postoji mnogo problema jer ne žele svi isto. Netko ne želi sex prije braka a drugome je sex jako važan da vidi dali mu ta osoba odgovara ili je samo faza koju mora proći. Upoznavanje sa zenama zato je bitna stvar koja nam govori šta žene vole i koje načine ljubavi mogu pružiti. Kad upoznajemo djevojku trebamo od nje saznati što ona želi i što nam može pružiti da i mi zadovoljimo neke potrebe i kriterije koje očekujemo od žene. Nitko ne voli odbijanje ali ako nam se neka osoba ne sviđa bolje da je odbijemo nego da poslje žalimo za nekim krivim potezima. Treba pronači savršenu osobu ili barem onakvu koja teži savršenstvu po vašim uvjetima koje ste vi sami postavili. Zato kad upoznate neku djevojku trebate u svojoj glavi napraviti analizu svega što znate o njoj i tek tada krenuti u neku veze. Zato se upoznavamo sa zenama koje nam se sviđaju a ne koje nas odbijaju.

Top 10 izgovora



Postoji puno izgovora kad nešto krivo napravimo, bilo da se radi o vezi, upoznavanju i dopisivanju ili nekoj situaciji kad nismo ispravno postupili. Upoznavanje i dopisivanje nam daje jedan način na koji se možemo lakše ispričati i smisliti neki izgovor za nešto što smo ili nismo napravili. Uvije nađemo izgovor kad nam se nešto ne sviđa, to je u našoj prirodi i to je normalno jer ne želimo povrijediti osobe koje nam nešto u životu znače. Zato je bitno smisliti izgovor koji ih neće povrijediti niti nas navesti na neku veču laž uz koju bi mogli uči u neke veče probleme. Kad neznamo što da učinimo najbolje je reči istinu i biti adekvatno kažnjen za to. Ako je osoba dobra prema nama onda će nam ona sve oprostiti i neće biti problema, a ako joj to nešto znači u životu tada je najbolje nači neki izgovor ili najbolje da je poslušamo i krenemo za tim što ona traži od nas.




1 komentar: