upoznavanje preko interneta

srijeda, 11. siječnja 2012.

Upoznavanje sa zenama

Postoje tri važna koraka za upoznavanje sa ženam.

Prvi korak

Prvi je dati neke osobne podatke koji će reći ženi sa kim ima posla i dali ste muškarac njezinih snova. To je vrlo bitan korak jer prvi dojam ponekad utiječe na žene više nego upoznavanje kroz nekoliko godina. Žena treba dobiti ono što zaslužuje pa je prvi dojam jako važan i treba biti što bolji. Muškarac koji se upoznaje sa ženom mora biti ugodan za društvo.

Drugi korak

Drugi korak je strpljenje. Treba strpljenja da se osoba odluči dali će krenuti sa vama u vezu ili ne. Odlučivanje je duže ako se osobi sviđa više drugih osoba pa je malo teže odlučiti kome da se prikloni. Zato morate ostaviti što jači dojam o sebi tko ste i čime se bavite. Zato pri upoznavanju sa ženom trebamo biti čvrsti i pružiti ženi što ona očekuje od muškarca.

Treći korak

I treći korak je, ako vas osoba izabere, da ste dobri prema njoj, da joj pomažete u životu, na svakoj prepreki, da je ispunite iznutra. Svaka osoba mora imati nekog da ispuni prazninu u svojoj duši. Ako djelujete kao jedno onda je to prava osoba za vas. Upoznati se sa zenom nije lako ako naletite na neku tešku osobu koja ne želji ni pričati sa vama. Treba nači ženu koja vas nadopunjuje i pridonosi u vezi, radi kompromise i morate biti sretni sa njom. Sretno sa traženjem osobe svog života.

Upoznavanje sa ženom je tehnika koja je u muškarcima od samog rođenja. Ta tehnika se mora samo viježbati da bi se lakše osvojila osoba koju vi želite.

1 komentar: