upoznavanje preko interneta

srijeda, 11. siječnja 2012.

Upoznavanje i dopisivanje


Ima puno načina kako doći do osobe svog života, a te načine znat će te kad krenete na prvi spoj. Upoznavanje i dopisivanje sa osobom svog zivota vrlo je bitno jer prikažete sva svoja lica koja nevide druge osobe koje vam se ne sviđaju. Ako ste mama onda ste prošli veča tu fazu i treba krenuti dalje.

Obitelj je sve

Uzimate dijecu i spremate ih za školu, pazite da vaš suprug može pronaći ključeve od automobila, vi ste uvijek spremni za rad, a vi se upoznavajte i dopisujte. Ali treba imati vremena i za šalicu kafe sa prijateljicama barem jednom tjedno. Ako vam ostane malo vremena možete upoznavati i dopisivati se sa osobama svog života sa kojima nije uspijela veza. To sve su naši prijetelji sa kojima imamo neki drugačiji odnos i sa kojima dijelimo naše najintimnije trenutke, od rođendana, svadbe, nekih raznih zabava i raznih fogađanja. Upoznavanje i dopisivanje je zabavno i može se pisati iz topline svog doma. Kroz povijest postavlja se isto pitanje: dali sam ja dovoljno dobar za neku osobu. Svatko od  nas može lagati ali istina uvijek dođe na svoje, sve tajne se jednom moraju odati. Puno ljudi voli jedan jedinstven stil, izgled, osobnost. u stvarnom životu prihvatit će te osobe koje vam se ne sviđaju ali su zabavne i vole ostaviti dobar prvi dojam.

Zabava humor

Važno je biti društven i uvijek spreman za zabavu ili neku razonodu koja na odvaja od svakodnevnih problema, bolesti. Zato je upoznavanje i dopisivanje važan faktor u vašem životu. Život je samo jedan i treba ga iskoristiti na najbolji mogući način. Zato ako niste sretni i osječate neku depresiju, valja pronači neku osobu koja će ispuniti te neke nedostatke zbog kojih ste tužni, i dovesti vas do zadovoljstva kakvo zaslužujete. Upoznajte i dopisujte se, uživajte u životu, a najbitnije je da imate sve što vam je potrebno za normalan život.

Moć pozitivnog mišljenja


Mora postojati velika ljubav, bez nje je život gubljenje vremena. Upoznavanjem i dopisivanjem saznajemo što ljubav znači u vašem životu. Ljubav je jako moćna riječ koja može provrijediti puno osoba. Uvijek treba biti zainteresiran za upoznavanje i dopisivanje bilo da se radi o zabavi ili traženju partnera. U prostoru bezuvijetne ljubavi bitno je slati pozitivnu energiju i ne se izlagati riziku koji bi mogao povrijediti drage nam osobe.

 

1 komentar: